Εταιρεία

Η επιχείρηση ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ βρίσκεται κοντά σας από το 1965 στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Εδώ και 58 χρόνια επιλέγει και συνεργάζεται μόνο με επώνυμους και καταξιωμένους οίκους του εξωτερικού σ’ όλα τα είδη που εμπορεύεται.

Το παρών ηλεκτρονικό κατάστημα παρουσιάζει ένα αξιόλογο δείγμα των προϊόντων που εμπορεύεται, των οποίων η ποιότητα διασφαλίζεται με πιστοποιητικά ποιότητας και ελέγχους βάση της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας.
 
Προς σ’ αυτή την κατεύθυνση προχωρά και η επιχείρηση ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, όταν το 2005 απέκτησε EN ISO 9001:2000, από τις πρώτες εταιρείες στο χώρο αυτό που εφαρμόζει σύστημα ποιότητας.

Κινούμενοι πάντοτε σ’ ένα άξονα συμβουλευτικής πώλησης και σε συνάρτηση με τα πολλά χρόνια πείρας στο χώρο αυτό και με στόχο πάντοτε την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, δημιουργήσαμε αυτό το ηλεκτρονικό μας κατάστημα στη διεύθυνση: www.giotopoulostools.gr με το οποίο θα μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά για τα καινούργια προϊόντα, προσφορές, εξελίξεις και νέες νομοθεσίες.
 
Επιπλέον θα μπορείτε να αγοράζεται τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν άμεσα και οικονομικά. Θεμελιώδες συστατικό της επιχείρησης και επιτυχημένης πορείας της στο χώρο αυτό είναι η τεχνογνωσία και η εμπειρία των τόσο χρόνων καθώς επίσης η συνεχής και κατάλληλη εκπαίδευση των εργαζομένων και συνεργατών της. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μας δίνει τη δυνατότητα να είμαστε κοντά σας 24 ώρες το 24ώρο.
 
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
 
Κεντρικό Θεσσαλονίκης
 
Νέα Μοναστηρίου 25, Κορδελιό - Θεσσαλονίκη - ΤΚ: 56334

 2310 522 667 - 2310535282

 [email protected][email protected]


Υποκατάστημα Αττικής

  Ελευσίνα - Αδελφών Κυπραίου 92 - ΤΚ. 19200

  210 5544 722

  [email protected]