Τρόποι Αποστολής

1. ΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ COURIER

Συνεργαζόμενες εταιρείες Courrier για την αποστολή των προϊόντων, είναι η Γενική Ταχυδρομική και η Ελτά Courier Πόρτα Πόρτα, συμπεριλαμβανόμενης και της αντικαταβολης. (Ακολουθεί ο πίνακας χρεώσεων ταχυμεταφοράς για όλη την Ελλάδα). 

Χρεώσεις αποστολής συμπεριλαμβανόμενης και της αντικαταβολης.

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ

Περιοχές

ΕΛΛΑΔΑ & ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ
  • 0-2 κιλά xρέωση 5,50€
  • 0 έως 4 κιλά 7,50€
    Για κάθε παραπάνω κιλό βάρος η ογκομετρικό βάρος η χρέωση είναι +1,50€
 

2. ME ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Για προϊόντα μεγάλου βάρους και συγκεκριμένα για βάρος άνω των 10 κιλών, η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρεία σε όλη την Ελλάδα, ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη. Πριν την αποστολή θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περαιτέρω συννενόηση. 

Εάν δε επιθυμείτε επιπλέον έξοδα από την παραγγελία σας μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και κατόπιν να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας για να μάθετε πως μπορείτε να παραλάβετε το προϊόν από τις εγκαταστάσεις μας. Email: [email protected] - Tηλ.: 2310 522 667, 2310 535 282.

 
Ώρες λειτουργίας: 
Δευτέρα έως Παρασκευή: 08.00-15.00
Σάββατο: 10.00-13.00

* το www.ggv.gr ή το ggv.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους και τιμές αποστολής.

3. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Εάν δεν επιθυμείτε επιπλέον έξοδα από την παραγγελία σας μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και κατόπιν μπορείτε να παραλάβετε το προϊόν από τις εγκαταστάσεις μας, εφόσον έχετε έρθει πρώτα σε επικοινωνία μαζί μας.