Γάντια αλυσοπριόνου sip protection 2SA4.

65.10  Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%
00-11-368111
1 Είδη
+

Γάντια αλυσοπριόνου sip protection 2SA4.

Τα γάντια SIP Προστασίας απο Αλυσοπρίονο 2SA4 έχουν σχεδιαστεί για να διασφαλίσουν τα χέρια και  τους βραχίονες κατά τη λειτουργία απο ένα αλυσοπρίονο. Με αντι-cut προστασία και στα δύο χέρια, τα γάντια SIP  είναι ιδανικά για βαριά δασική δουλειά. Τα γάντια κατασκευασμένα από 100% δέρμα με  ενισχυμένες ραφές και επίσης είναι απωθητικό στο νερό και το λάδι .Δοκιμές  δείχνουν οτι το γάντι θα αντισταθεί στο σκίσιμο όταν έρχεται σε επαφή με ένα αλυσοπρίονο που η αλυσίδα του κινείται με ταχύτητα έως και 16 μέτρα ανά δευτερόλεπτο.
Αυτό το προστατευτικό στρώμα  και στα δύο γάντια συμπληρώνεται από ένα σκληρό μπάλωμα του δέρματος στην κορυφή του κάθε χεριού, καθώς και ενισχυμένα Kevlar / αραμιδίου ραφές για μεγαλύτερη σταθερότητα,πράγμα που σημαίνει ότι πρόσφυση βελτιώνεται και μαζί η πιθανότητα ενός ατυχήματος μειώνεται.
Τα γάντια SIP έχουν δοκιμαστεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις ασφαλείας ΕΕ. Τα πρότυπα EN388 αξιολογήσει το επίπεδο προστασίας που προσφέρεται από τα γάντια έναντι των μηχανικών κινδύνων.

Τα γάντια SIP έχουν επιτύχει τα ακόλουθα αποτελέσματα:
Δοκιμή που διεξάγεται Βαθμολογία (από 4)
Αντοχή στην τριβή 3
Λεπίδα αντίσταση κοπής 1
Δάκρυ αντίσταση 3
αντοχή σε διάτρηση 2
Τα γάντια SIP προστασία επιτυγχάνεται επίσης κλάσης «Α» τύπου 0 (έως 16m / s) αξιολόγηση σύμφωνα με τις απαιτήσεις EN 381-7, τα οποία είναι ειδικά γάντια αλυσοπρίονο.

Για τη χρήση αλυσοπριόνου
Κρούστα μανσέτα 15 εκατοστά
Δερμάτινη ενίσχυση στις αρθρώσεις
Ενισχυμένη παλάμη και  αντίχειρας
Ραμμένες με νήματα από ίνες αραμιδίου
Προστασία EN 381-7 στο επίπεδο του μετακαρπίου πίσω (Τύπου Α)
Ανθεκτικό και αδιάβροχο
Ταξινόμηση: Κλάση 1 (20 m / s)
Χρώμα: πράσινο

Νούμερο 10