Γυαλιά ασφαλείας UVEX 9193.880 variomatic sportstyle

πιστοποιημένο σύμφωνα με το EN 166 (προσωπική προστασία των ματιών) και το EN 170 (φίλτρα UV)
Επισήμανση: W 166 FT CE - 2-1,2 W 1 FTKN CE
αξιόπιστη προστασία UV 400
βέλτιστη όραση χάρη στη γεωμετρία φακών uvex
39.06  Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%
00-10-193880
18 Είδη
+

Γυαλιά ασφαλείας UVEX 9193.880 variomatic sportstyle.Εξαιρετικά ελαφριά γυαλιά ασφαλείας uvex sportstyle με αυτο-σκουρόχρωμο φακό - ιδανικό για καθημερινή χρήση στο χώρο εργασίας. Εκτός από έναν ελκυστικό σχεδιασμό που παρέχει αίσθηση ασφάλειας, αυτό το μοντέλο περιλαμβάνει καινοτόμο τεχνολογία, υψηλή ποιότητα, λειτουργικότητα, αξιόπιστη προστασία και άνεση.
  1. Στενοί βραχίονες, 2. μαλακό ρυθμιζόμενο σταματημα της μύτης που αποτρέπει την πίεση στη γέφυρα της μύτης, 3. Οι αντιολισθητικές οπές εξασφαλίζουν μια αξιόπιστη θέση των γυαλιών στο κεφάλι. Και η ελάχιστη περιοχή επαφής με την επιφάνεια του δέρματος μειώνει τον κίνδυνο τραυματισμού.
Βέλτιστη κάλυψη ματιών εργασίας, καλή ορατότητα λόγω του ειδικού σχήματος των φακών. Σχεδιασμένο για προστασία από σωματίδια υψηλής ταχύτητας με χαμηλή ενέργεια κρούσης σε ακραίες θερμοκρασίες.
Κύρια πλεονεκτήματα: μοναδική τεχνολογία επικάλυψης φακών υπεριώδους uvex supravision - φακοί με μεταβλητή απόχρωση που γίνονται αυτόματα πιο σκοτεινοί όταν εκτίθενται σε υπεριώδη ακτινοβολία (εντός 10 δευτερολέπτων) και ελαφρύτεροι όταν μειώνεται η ποσότητα UV (μετά από 30 δευτερόλεπτα). Τώρα - μια προηγμένη επίστρωση που χρησιμοποιεί την τεχνολογία υπεροχής uvex supravision (προστατεύει από το θάμπωμα στο εσωτερικό και από γρατζουνιές και έκθεση σε χημικά από το εξωτερικό). Οι αντιθαμβωτικές ιδιότητες είναι μόνιμες, ακόμη και μετά από επαναλαμβανόμενο καθαρισμό.
Γυαλιά ανοιχτού τύπου με φίλτρο φωτός από ακτινοβολία UV έως 400 nm (UV 400), για προστασία έναντι μηχανικών παραγόντων.
Οι πολυανθρακικοί φακοί έχουν οπτική κατηγορία 1 (είναι ανθεκτικοί στην καταστροφή της επιφάνειας από λεπτά αερολύματα), δεν παραμορφώνουν και σας επιτρέπουν να φοράτε γυαλιά για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Φακός υπολογιστή, ανοιχτό πράσινο φωτοχρωμικό φακό. Η αρχή είναι ένας ειδικός χρωματισμός "χαμαιλέοντας". Κατάλληλο για χρήση με συχνές αλλαγές στον φωτισμό των χώρων εργασίας στο δρόμο και σε εσωτερικούς χώρους.