Αντιβαλλιστικά γυαλιά uvex i-3 sv/hc-af 9190.220

19.33  Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%
00-10-190220
29 Είδη
+

Αντιβαλλιστικά γυαλιά uvex i-3 sv/hc-af 9190.220.Αντιβαλλιστικά γυαλιά με κίτρινο φακό κατασκευασμένα από την Γερμανική UVEX.
Εξαιρετικά ελαφριά και εργονομικά .
Ιδανικά για σκοποβολή.

Αντιβαλλιστική προστασία

Προστατευτικά γυαλιά για  εξωτερικές επιρροές, όπως το λίγο φως, o αέρας, η σκόνη  τα θραύσματα και ή χημικές ουσίες.Τα γυαλιά ασφαλείας βοηθούν να εξασφαλιστεί μια  βέλτιστη προστασία από τραυματισμούς και ερεθισμούς. Τα γυαλιά της μάρκας uvex πρέπει να βρίσκονται όχι μόνο στο εργασιακό περιβάλλον για τη χρήση τους, αλλά παντού ως μέσο ατομικής προστασίας.
Η αποτελεσματική προστασία των ματιών είναι απαραίτητη σε πολλούς τομείς της εργασίας οπως και  σε δραστηριότητες αναψυχής,αθλητισμού και σκοποβολής . Για τα γυαλιά ασφαλείας, ωστόσο, ισχύουν οι ειδικοί κανόνες και απαιτήσεις. Έτσι, όλα τα γυαλιά πρέπει να ανταποκρίνεται στο ευρωπαϊκό πρότυπο EN 166 .

, Τα γυαλιά  Uvex i-3 είναι γυαλιά με καινοτόμα χαρακτηριστικά για ακόμα μεγαλύτερη άνεση. Μεγαλύτερη άνεση σημαίνει μεγαλύτερη ασφάλεια.
- Εργονομικό σχέδιο.
- Μαλακό μαξιλάρι στην μύτη
- Μαλακός βραχίωνας.
- Μεταβλητή κλίση βραχίωνα(πάνω-κάτω)
- Τα εύκαμπτα τμήματα  Flex-Zone.
- Κατασκευή χωρίς μεταλλικά μέρη.
- Η Μοναδική τεχνολογία SUPRAVISION HC-AF εξασφαλίζει εξαιρετική αντοχή στις γρατζουνιές στο εξωτερικό και αντιθαμβωτική προστασία στο εσωτερικό του φακού.
2C-1,2 W.  προσαρμόζεται άριστα στο πρόσωπο
 Εργονομικά  στο μέτωπο Soft Flex? μαλακό, στην  μύτη Softflex- Οι βραχίωνες  προσφέρουν αντιολισθητική προστασία και άνεση για να φορεθούν
  ακουστικά
Χρώμα:
 μαύρο / κιτρινο
Δίσκος:
PC κίτρινος / 2c-1.2 W 1FTKN CE.
 Μηχανικοί κίνδυνοι:
Σωματίδια με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας (F)
 ανθεκτικό στις γρατσουνιές εσωτερικό και το εξωτερικό
ανεμπόδιστο οπτικό πεδίο προς τα κάτω