ΣΚΟΥΦΟΣ ERGODYNE COOLING SKULL 6632

15.00  Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%
00-14-000632
10 Είδη
+

ΣΚΟΥΦΟΣ ERGODYNE COOLING SKULL 6632,

https://www.ergodyne.com/chill-its-6632-cooling-skull-cap.html

 ΠΛΕΚΤΟ ΥΦΑΣΜΑ PERFORMANCE – Μαλακό, ανθεκτικό, ελαστικό ύφασμα ΕΝΑ ΜΕΓΕΘΟΣ  – Η ελαστική ταινία εφαρμόζει άνετα  στο κεφάλι ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΟΥΦΩΣΗ ΔΡΟΣΙΑΣ – Όταν είναι υγρό, η ψύξη είναι άμεση και μπορεί να διαρκέσει για ώρες – Όταν στεγνώσει, απορροφά τον ιδρώτα και απομακρύνει την υγρασία ΗΛΙΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ – UPF 50+ αντηλιακή προστασία από τις βλαβερές ακτίνες UV , ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΧΑΜΗΛΟΥ ΠΡΟΦΙΛ – Ταιριάζει άνετα κάτω από οποιοδήποτε σκληρό καπέλο ή κράνος  Πλένεται στο πλυντήριο.

Το Chill-Its 6632 Cooling Skull Cap είναι ένα καπάκι χαμηλού προφίλ που απομακρύνει την υγρασία όταν φοριέται στεγνό και παρέχει ανακούφιση από ψύξη λόγω εξάτμισης όταν φοριέται βρεγμένο. Σχεδιασμένο με ελαστικό πλεκτό ύφασμα για να παρέχει αντηλιακή προστασία UPF 50+ από τις βλαβερές ακτίνες UV. Μια ελαστική ταινία καλύπτει το εσωτερικό για άνετη και άνετη εφαρμογή.

ΠΩΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΤΕ Απλώς μουλιάστε σε νερό μέχρι να κορεστεί και στη συνέχεια στύψτε την περίσσεια νερού – η διαδικασία ψύξης με εξάτμιση ξεκινά αμέσως και διαρκεί για ώρες. Αν φοράτε στεγνό, το ύφασμα που απομακρύνει την υγρασία απομακρύνει τον ιδρώτα για να σας κρατήσει στεγνό. Η θεραπεία κατά της οσμής διατηρεί αυτό το ψυκτικό κάλυμμα κεφαλής φρέσκο, ενώ οι αντανακλαστικές πινελιές εξασφαλίζουν την ορατότητα των εργαζομένων σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η σχεδίαση χαμηλού προφίλ ταιριάζει άνετα κάτω από ένα σκληρό καπέλο ή κράνος και είναι ιδανική για εργάτες κατασκευών, εξωραϊσμούς, στέγες ή οποιονδήποτε εργάζεται στη ζέστη. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη μείωση του κινδύνου θερμικού στρες κατά την ποδηλασία βουνού, τη μοτοσικλέτα, την κηπουρική, την πεζοπορία, τα αθλήματα και άλλα.